Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här staden är trasig

Den här staden är trasig.
Jag vill gärna resa till New York med dig.
Du har en hes röst och blanka knän.
New York kommer att vilja ha dig. Jag vill bara bort




Fri vers av mayhem and order
Läst 470 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-23 22:02



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
Människorna i New York är trasiga. Människor
2015-11-30

    dreamoflife
Fin koncentration!
2015-10-25

  katt.inc
Fin. Fyra rader som säger mycket. Jag tycker om det lite avhuggna i berättandet. Det lämnar mycket åt läsaren att tolka. Snyggt.
2015-10-25

  Madelene Edlund
Heja. En hel berättelse i bara fyra rader.
2015-10-25
  > Nästa text
< Föregående

mayhem and order
mayhem and order

Mina favoriter
Gust
DAGBOK: JAN - JUN.