Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leva under tvång

du rättade till mattan
kontrollerade spisen
jag såg dig göra det ofta
dag efter dag

när du tittade på mig
tittade jag ner

det kändes så pinsamt

jag klandrar dig inte
vi bär alla på ångest

vi reducerar vår smärta
stänger in den
så att ingen ska märka
hur vi skakar och lider

kvar blir de yttre tingen
våra stöttepelare
spisen blir en vän
som inte försvinner




Fri vers av Myself
Läst 293 gånger
Publicerad 2004-09-13 12:56



Bookmark and Share


  Jenny*
kändes verkligen.
2004-09-13

    Nomiz
..biologiska robotar är vi tills vi "vaknar"....precis som du, klandrar jag inte människor som inte "vaknar"...det är nämligen mycket smärtsamt.
"I didnt say its gonna be easy - I just said its gonna be worth it"
2004-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself