Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stämning i natten

Smek min hand
natten har rymt
vågen av känslor
står ännu kvar
ta mig till drömmen
och håll mig där
väck mig inte
till vardagens svar

Håll mig hårt
med starka armar
hjärtat blöder
likt åtråns kraft
lämna mig inte
för allt här i världen
bjud mig istället
ett glas hallonsaft

Ta mig på vågen
till kärlekens höjder
prisa min lycka
glöm den som var svår
låt mig få njuta
känslornas sötma
och akten den sköna
förblir bara vår

Vagga mig ljudlöst
som havets vågor
när natt blir till dag
och stjärnorna flytt
låt mig får slumra
i morgonens rodnad
en rofylld aria
vid kärlekens skytt

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 460 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-11-09 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket rofylld och vacker kärleksdikt
2015-11-20

  Teresia Ridell
Sensuellt, underbart ljuvligt !
2015-11-18

  M.Eta
Mycket vacker text som berör!
2015-11-14

  Eva Helene VIP
Vackert och sensuellt!
2015-11-12

    ej medlem längre
Fantastiskt, något annorlunda mot dina andra dikter, eller så är det bara jag som upplever det, hursom, klart den bästa av dem jag hittills har läst så den sparas.
2015-11-12

  anits VIP
Underbar poesi!
2015-11-12

  M M Mannheim VIP
Ännu ett bevis på en fantastisk poetisk ådra.
2015-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
En varm och skönt avslappnad dikt...mycket fint...
2015-11-11

  Chawa VIP
Ömt och kärleksfullt böljar tillit och värme i vackra ordvågor...
2015-11-11

  Lars Hedlin
Tycker mycket om denna!
2015-11-11

  Fem hjärtan VIP
Underbart vacker och berörande kärlekspoesi!
2015-11-10

  Sommarina VIP
underbar text full av kärlek
fint
2015-11-10

  louisegirl
Så ömsint och vacker poesi
2015-11-10

    Elisabeth Nilsson VIP
kärlek och hetta i vacker poesi, från din flödande penna.
2015-11-10

  Ljusletaren
Kärlekens närhet i allt/ kram
2015-11-10

  Palett
Så ömt och vackert om känslor !
2015-11-09

  Kjell Åhsberg
Stämningsfylld kärleksdikt med ULJO-touch.
2015-11-09

  Magdalena Eriksson VIP
å vågorna hörs i orden
hjärtevågors sköljande renande rytm
den som nära vill få vara
får följa det egna som du gör
2015-11-09

  Maria Sundelin VIP
Stämningsfull
Kramar
2015-11-09

  Hanna Mari Wallin
vackert, ömt kärleks ord som berör.
2015-11-09

  Marianne Räf
Kuligt å fint rimmat, en äkta ULJO !
Trevligt, som vanligt å läsa ! ;D)
2015-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Med kärlek stor!
Mjukt och fint och alldeles underbart.
2015-11-09

    Dan Myrbeck
Fint skaldat!
2015-11-09

    ej medlem längre
Ömma och fina ord om känslor.
2015-11-09

  Ingrid Trolle
En fantastisk och
underbart vacker
dikt om kärleken

2015-11-09

    ej medlem längre
Ljuvlig dikt.
2015-11-09

    ej medlem längre
Du är kärlek, du är poesi och vackrare än så här kan det inte bli.
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO