Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens tankar

Skakar
rädd
var är du
tårar vill ut
kommer inte

värm mig
göm mig
för mig själv

vemodet sköljer mig
över livets resa
rädd för framtidens sköte

Älskling
stäng fönstret
blåsten river mig

vissa vägar har nåt sitt slut
gäller min karta
tror mig veta hur allt ska bli
Ha

Du
låt inte ensamheten bli
min bästa vän
låt mig få vara en del
av din själ

Skydda mig mot stormen
den river mig
krama mig
torka mina tårar
när vemodet vinner inatt




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-25 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP