Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet innerligt tack för all läsning ...

... applåder, kommentarer
och bokmärkningar  på min texter
vill jag rikta till mina läsare här
med anledning av  följande milstolpe
för aktiviteten på mina sida ...

400 024 läsningar av dina texter
9 561 kommentarer på dina texter
42 732 besökare på din sida

538 av dina texter
har totalt blivit bokmärkta
701 gånger av andra.

Dina texter har fått 33 229 applåder.

Tänkte skriva denna text
när det var exakt 400 tusen läsningar
men missade med 24 st när ...


Ser fram emot att få fortsätta 
läsa och avnjuta alla mina skrivarvänners
och dem jag följers inspirerande flöden framöver ...

Och att jämväl få fortsätta
avnjuta den feedback jag själv får 
på det jag publicerar här ...

Kram till er alla
från mig!

Peter Stjärngrim





Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 4347 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-10-26 04:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så roligt...grattis och tack...
2015-10-31

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-10-27

  Hanna Mari Wallin
Tack själv för alla fina och bra skrivelser Peter



Kram
2015-10-27

    ej medlem längre
Tack själv för alla fina texter!
De är värdefulla för oss som får läsa dem!
2015-10-27

  Ingrid Trolle
Tack själv Peter och grattis
till att ha fått så många
läsningar kommentarer
och applåder!
2015-10-26

  Evelyn Falk Möller VIP
Antar då att denna text är läst 4010 gånger nu (det står så i allafall). Känns rätt fint av vara en liten del i alla dessa milstolpar.

Grattis till de allihop.
2015-10-26

  Hanna Mari Wallin
Tack själv Peter för givande texter och poesi
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP