Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allting är inte alltid vad det ser ut att vara


Och plötsligt var det annorlunda...

Himlen blev lila
Husen försvann
kvar fanns bara
den nakna
krossade marken
De röda baklysena
lämnar långa spår
av glödande linjer
Ögat blev bländat
farten bara ökade
Vem ville bromsa nu
när inga bromsar fanns
Himlen blev purpur
Kunde inte skilja
verkligt ljus
från reflexer
Det krossade berget
sjönk i havets vågor
Röster stiger och sjunker
Ögat blundar
Himlen blev stålgrå




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-26 16:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärt skaldat!
2015-11-06

  Larz Gustafsson VIP
"There's more to the picture than meets the eye."
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson