Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor


Ditt namn på tre vackra bokstäver

Vad vore en dag utan
tre bokstäver på mina läppar
Viskar ditt namn
Du är mig nära då
Min mun bubblar
av kärleksmjuka
Kyssarsjuka
Formar det där ljuva
Orden
Känslan av längtan
Som nyper åt
Kramptryck i halsen
Hjärtat andas djupa suckar
Älskar dig så
Att varje lilla stund
Är Du




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-26 22:58



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket fint skrivet
2015-10-29

  Magdalena Eriksson VIP
rart hela allt
gillar:
att varje lilla stund är du
2015-10-27

  Lars Hedlin
helt underbart fint :)
2015-10-27

    ej medlem längre
Underbara ord, att älska.
2015-10-27

    ej medlem längre
Skrivet med kärlekens värme och styrka i var bokstav.
2015-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Med kärlek stor!
Bra förmedlat.
2015-10-27

    ej medlem längre
Alltid vackert att älska.
2015-10-27

  Bo Himmelsbåge
Vacker blombild!

Underbart... när namnet på den
älskade formas till en kyss...
en längtan som som söker
sin mottagare...
lika underbar som nyss...

Mycket fin hyllningsdikt
till Din Kära...!
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP