Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vintermelon är en kinesisk grönsak


vintermelon

 

en liten arabpojke

med famnen full

av en enda vintermelon

 

lägger den i handfatet

sköljer noga

med Schweppes Tonic Water 

och ammoniak

ber mig hålla andan

 




Fri vers av Nanna X
Läst 662 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-27 08:30



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Vintmelon, en motsägelsefull grönsak. Den passar mycket bra som hoppingivare!
2015-10-30

  Magdalena Eriksson VIP
första stycket
famnen full av en enda ... så fint mycket barnets känsla.
2015-10-27

  Nanna X
Visst finns dom :-) La till en bild.
2015-10-27

  Anya VIP
Jaa ångor av ammoniak är inte att leka med. Texten är originell med tydliga detaljer. Finns vintermeloner...tänker jag?
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X