Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utslagen smärta

 

Världen grinar
mig i ansiktet
Psyket pinar
hjärnans celler

Hoppets stjärna
glimmar mindre
När rika gärna
tillåter välfärden försvinna

Hör påståenden om tak över huvudet garanti
men fryser på sannings-asfalten
Svenska medelmåttor tar parti
skickar mig till sista anhalten

Undrar krampaktigt
om mitt dagliga bröd
Svinaktigt
gjort någon annan nöjd

Måste jag slåss
för att bevara min existens
Döda min boss
riva hans residens

Eller är det bättre att dö
med ren smärta
Låta andra slippa blö
tillåta dans på mitt döda öppna hjärta




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-27 14:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2015-10-28

    ej medlem längre
Välfärden är snart ett minne vi kan drömma om...
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP