Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstevisa...




Till tröst jag ville skriva dig en visa
om
stunden som väntar i gryningens ljus
om
regnet som faller i längtande ros
om
kärlekens drömmar i vindarnas sus

Till tröst jag ville skriva dig en visa
om
fåglarnas sång i buskar och snår
om
fjärilens dans över grönskande äng
om
solen som skiner vart än du går

Här får du min visa ur hjärta o själ
om
våren som nalkas så ljuvlig o säll
för
att du ska tänka på allt som är gott
för
att du ska somna så lycklig ikväll


Bs-06





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 661 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-24 06:54



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Så vackert så....känner våren ända in i själen!
Så jättebra skrivet!
Kram Yvonne
2006-04-24

    Mejja
Vackra ord som jag låter sjunka in till tröst
2006-04-24

    Cajsa
Åh vad fint skrivet! Tycker om denna! En 5:a får du min vän!
2006-04-24

  DanSan
Helt underbart poetat till glädje och tröst!!!
2006-04-24

  Markattan
En mycket fridfull och vacker tröstevisa. Favoritformuleringen är nog: "om regnet som faller i längtande ros"... Väldigt fint!
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg