Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IMMAN


Ritar

Fingret mot imman

Känslan mot ordet

Eller det hjärtformade

Det pulserande

Du blixtrar till i glasspegeln

Som om jag framkallade dig

Som om jag började

kalla på dig

Du gjorde dig påmind i reflektionen

Och snön

Knastrande och sprakande och knirrande och gnisslande och gissande

Avtryck och fottryck

eller plaskande

Snö innanför kragen

Rinner mot magen

Himlen, svart

Snön vit,

imfrosten låg kvar

när jag tog skrapan mot hyn

Blicken mot skyn

För att återvända till stjärnorna




Fri vers av BillMarcus
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-04-24 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus