Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara blicken från en vän

hon hade svalt en främlings nyfikenhet

med blicken som is
ryggen alldeles för rak

näsan upp i luften
där våren doftar än

klackar som dödar
och en rytm som får alla att vika undan

med håret som lågor
runt hennes skarpa ansiktsdrag drag

när våra blickar möts
glaciärer smälter
portar öppnas
och masken tas av
hållning som slappnar av




Prosa av svartpost
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-27 18:32



Bookmark and Share


    Julia Sixten
du är verkligen jättebra på att beskriva!
2015-10-28

  rockenroll blåa
okej wow gillar denna
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost