Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På morgonen bestämmer man dagen. Jag gör den så här:


Jag väver min morgon

Jag väver min dag av gryningens skratt
av morgonens sol och av tanken att
få vistas med dig en kärleksfull dag

en underbar tid, en underbar dag


Jag väver min dag av morgonens dagg
av dimmorna ute på mossans lagg
jag väver min dag av älvornas dans

och leken av moln på himmelens skans


Jag väver min dag av vindarnas sång
av lärkornas drill och av nattens gång
jag väver min dag av björkarnas sus

vågornas sjungande, gungande brus!

Jag väver min dag av händernas smek
av kropparnas närhet, av deras lek
Du värmer min dag med kärlek till mig

och du ska veta att jag älskar dig!




Fri vers av Rimsmeden
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-04-24 08:34



Bookmark and Share


  JMR
Jag säger bara....fiiint!
2006-05-16

  Fredrik Stillesjö
Hej Rimsmeden!

En mycket vacker och poetisk dikt du skapat. Rimmen förstärkar och understryker bilderna. Mycket bra! Hälsar Fredrik
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden