Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt för många

allt för många
har sett den gamla stenen
hur den lyser
tung och tyst vid landsvägen

om och igen har den bilden
lagts in i levandet
sparats och avkrävts betydelse
bland vågor som slår mot stranden

alla dessa i nu bilder
så fulla av betydelse
finner till slut
bara ett eko hos de andra

outtalad lärdom bubblar
utsträckta händer vilar
bland några bokstäver på rad
i en oskriven bok

detta är vad vi är
tysta fåglar och moln
utsikter och vågor
vi är jag eller inte längre




Fri vers av andrasidan
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-28 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan