Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Favorit i repris med bild av Nanika von Hofsten


Trollpackans rike

Vi har våra öden, vi har
våra sagor;
hemliga möten,
berget och elden,
havet och alltet,
Klippan och jag

Och jag är
så tagen, så
berörd, så förälskad!
Jag är så uppfylld och
upprymd
och glad!

Här mår jag så bra,
här i trollpackans rike,
världen är röd,
och lila och fin, den
brinner och glöder, den
viskar och tjusar

I mönstren som bildas
- där lever jag

 




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 409 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-28 20:55



Bookmark and Share


  Maud Louise
Tycker om... :)
2015-10-29

  walborg
Glädjen smittar av sig!
2015-10-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Häxor och trollkarlar ger livet kryddor.
2015-10-28

  Bo Himmelsbåge
De trollpackor jag mött har varit góa
o rara...!
Tack för Din fina dikt
om häxan; den underbara!
2015-10-28

  Larz Gustafsson VIP
De trollpackor jag mött har äcklat mig.
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim