Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Höstens varma ton

Det lyser en ton av värme
Under gatlyktans sken
Gyllen kopparfärgade
Löven sprakar ikapp
Milt rostorange
Dovt guldegult
Hösten sträcker sig
Och färgar hela parken
Ljuvlig natur ockra och lime
Rött
Att ett blad kan bli så rött
Ack att få vila sig
I höstens prakfulla famn




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-28 23:33



Bookmark and Share


  M.Eta
Visst, finns det något vackrare än dessa otroliga färger under en klarblå himmel!
Fin text.
2015-11-03

  Hanna Mari Wallin
Vackert beskrivet om Hösten!
2015-11-03

  louisegirl
Vackert!
2015-10-31

  Angel of love
Lika vacker som hösten är, är din text!
2015-10-30

  ULJO
Så vacker höstpoesi
2015-10-29

    ej medlem längre
Underbart och med lätt penselföring målar du höstens alla känslor åt oss.
2015-10-29

  Anya VIP
Här kom rosten tillbaks...rostorange. Färgrikt om hösten.
2015-10-29

    ej medlem längre
Hösten lyster färgar sinnen i 'guldegult', gillar det ordet, (gärna utan dovt)
2015-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i sprakande höstfärger!
2015-10-29

    ej medlem längre
Höstfärgernas hyllning.
2015-10-29

  Hanna Mari Wallin
En härlig dikt om hösten!
2015-10-29

  Bo Himmelsbåge
Härlig höstdikt!

I bild, form o färg!
En härlig symfoni
när Du sträcker ut Dig
i Naturens must o märg!
Du vilar i parkens pupill
o ser vad Du önskar
vad Du vill...
2015-10-29

    AA VIP
Vacker höstbild både i ord och bild.
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP