Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandade bilder III - en drömsenruysvit

 

Lillan var stor nu

kastade cigaretter

omkring sig

 

Städningen fortgick

vilka av alla möbler

skulle behållas?

 

Behån var dimröd

jag justerade banden

med ädelstenar

 

Barnen simmade

med små jordgubbsbakelser

på huvudena




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-29 07:03



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
ljuvliga älskliga haikusar
humor drömmande på glid sedda från sidan i siden
bästa jordgubbsbakelser och ädelstenar bara så läckert
känns helt nära för mig Tackar!
2015-11-03

  Ingela Svenson VIP
Jordgubbsbakelser! Så alldeles underbart!
2015-10-30

    Lena Söderkvist VIP
Sötsaker på hjärnan, låter det sista som. Vem har inte det. Och städningen är litet av en klassiker. Att göra sig av med det man inte behöver. Det måste inte nödvändigtvis innebära saker. T ex kan man ha idéer som inte funkar, omöjligt att veta vad det är för en utomstående.
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X