Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber....

Gud jag ber Dig...

Du kan väl
till oss alla glassa på
låta mer ork rinna på
ja över till oss från Din strut då...
För vi som med orden sjunger ut:
Vi behöver bli ännu starkare än förut så
skänk oss också ett mer talkunnigare stift
ja vad vi ber om är Din goda lift!
För att få orden att
verkligt blomma ut
behöver vi i ryggen
lite av Ditt krut!

Ja, vi vill ju bli hörda, inte bara orden så ut
vi vill så klart vara med om ett gott slut
som alla kulturella odlare vill vi:
Också få skörda!





















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-31 12:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra vännen :) kram
2015-11-01

    ej medlem längre
Bravo!

"Ja, vi vill ju bli hörda, inte bara orden så ut
vi vill så klart vara med om ett gott slut
som alla kulturella odlare vill vi:
Också få skörda!"

2015-10-31

  Marita Ohlquist VIP
Jaa!! Bra skrivet.
2015-10-31

  Eva Langrath VIP
Instämmer i din bön

2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt