Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decembermorgon



Solens ankomst denna dag
färgade himlen röd.
Så hoppfullt och fyllt av liv,
ljuset sjöd.

Så mycket lycka när natten flyr
och ljuset som kommer.

En ny dag av möjligheter,

En ny dag gryr.




Fri vers av Martin Lind
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-31 13:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt och mycket vackert...
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind