Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi ligga?

Ska vi ligga?

Du är så fin att se på och dina ord förtrollar mig

Ska vi ligga?

Du säger att jag är vacker och jag blir förlorad

Ska vi ligga?

Du vill ta på mig och min hud knottras av tanken

Ska vi ligga?

Jag ser på dig och jag känner hur det vibrerar inom mig

Ska vi ligga?

Jag vaknar, du finns inte och jag förstår att jag just drömt

Vi ska inte ligga

Kommer aldrig att ligga med dig då du inte finns




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-31 21:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tragiskt:)
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa