Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

novembret breder ut sin grånad

novembret
breder ut sin grånad
framför oss
ligger dagar av uthärdelse

man får överleva på sparat ljus
och tro på att det räcker




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-01 09:27



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tron skall överleva tvivlet!
Trädens knoppar väntar redan på våren!Fin tanke ändå, att få uthärda
vila" lite" och sedan få komma tillbaks!
;)
2015-11-02

  kerstin skriver VIP
åh - ja, det sparade ljuset. fint!
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP