Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den vackra regndroppen. Bild Google.


Min ros

Du är min vackra rosenknopp.
Du är så vacker när du öppnar dig.
Efter dagens regn är rosen så
fantastisk vacker med vattendroppar.
Då är det svårt att veta om du har
gråtit eller stått i regnet.
Plockar dig varsamt i min hand
så du får stå i min vackraste kristallvas
hemma hos mig MaRit-MaRitza LöfRoos.




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-01 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos