Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den härliga stranden. Egen bild.


En dröm

Den här dagen finns bara idag.
Vi tar vara på den här dagen
i våran kärleksbana en varm
sommardag på stranden med
våra vänner.
Solkräm behövs och ett dopp
i havet var femte minut.
Picknickskorgarna har blivit
tömda av allt det goda.
Det blir även en svalkande
glass i skuggan.
Det ser ut att bli en bra dag.
Nu ska vi kasta boll till varandra
i vattnet och på stranden.
Vill läsa mina dikter till våra
vänner med ett hopp att få
en applåd med min egen stil
i diktläsning i badstranden i
Spanien.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-01 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos