Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnan


Långt borta tiger natten

lördagskvällen har sänkt sin frid
över mina sinnen
grannens pojke
startar sin nya motorcykel
en bil rullar förbi
några barn leker
på grannens tomt

Vid den ändlösa blå horisonten
finns Du
Då kvällen gått över i natt
och barnen slutat leka
sover jag ännu inte

här - nära mig
finns Du




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 264 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-01 17:29



Bookmark and Share


  Niliboy
Kärt återgivande!
2015-12-26

  anits VIP
Så fint och känslosamt skrivet!
2015-11-15

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart skön känsla i din fina dikt...
2015-11-05

  Lars Hedlin
Fint beskrivit med vackra ord :)
2015-11-04

  Maria Sundelin VIP
Fint fångad längtan och saknad
Kramar
2015-11-01

    Birgersdotter VIP
Innerlig
2015-11-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nattens
försvinner
vi förnimmer
ett skimmer
av ro... Som Du
gör när Du går
till ro...



2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius