Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek, val, slump


Perspektiv på kärlek

Har skrivit det förr och skriver det igen
Kärlek är slump och att ha tur
Ödet må spela en roll i det långa loppet

Även när oturen slumpas fram

Ändå vill jag också skriva att
Kärlek är större än så
Kärlek förhastar inte
Kärlek förkastar inte

Kärlek väljer inte




Fri vers av HelenaOd
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-02 00:44



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-16

  Lars Hedlin
KÄRLEKEN ÄR!
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd