Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Vad annat kunde jag be om
än den kärlek du aldrig var
villig att visa mig?
Vad annat kunde jag önska
än de blickar av ömhet
du aldrig gav mig?
Vad annat kunde jag längta efter
än den kärleksfulla beröring
du inte längre förmedlade mig?
Vad annat kunde jag göra
än att skrikande i tysthet
längta efter de ord du aldrig uttalade?

Allt är stilla, tyst och dött
Här måste jag bara överleva.....




Fri vers av Poetica
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-03 03:35



Bookmark and Share


    eva m h
Kvarlämnad! Stark känsla!
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Poetica