Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina pilar

Vill du lära dig mer om mig
så måste du våga komma lite närmare.
Jag är en sådan som aldrig skjuter på långt håll,
är både närsynt och darrhänt,
feg och rädd för att missa.
Bara nära, nära..
så att jag vet att jag säkert träffar.
Mina pilar är varken giftiga eller dödliga
Smärtan är överkommlig,
och ärren nästan osynliga.
Ta några steg närmare.
Du behöver inte vara rädd.
Min avsikt är inte att skada.






Fri vers av Poetica
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-05-04 11:20



Bookmark and Share


  ordterroristen
Det här är riiktigt bra,
men låt dina pilar
få drömma de också.
dina pilar, som amor målat röda,
låt de få drömma
och följa sina drömmar.
2006-08-21

  PetraSally
hmmm, det här var då en klurighet...man vet varken ut eller in...
hälsningar
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Poetica