Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp!

Jag har lärt mig
att människor kommer att glömma bort vad du sagt
och saker du gjort
men de kommer aldrig att glömma
hur du fick dem att känna sig.
Så, var varsam på din vandring.
Se noga efter var du sätter ned dina fötter
så att du inte trampar på någon som är mindre synlig.




Fri vers av Poetica
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-08 13:01



Bookmark and Share


  ordterroristen
Fast ganska banalt ändå
2006-08-21

  ordterroristen
Ja verkligen! Du har satt det till skrift på ett bra sätt, verkligen!
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Poetica