Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppror

Jag tänker inte låtsas om dig.
När du vrider om dina knivar i mitt inre
skall jag bara vända mig bort
och le och se ut som om det regnar.
Inget av dina hugg gör längre ont.

I mitt inre har jag vävt ett nät av starka
trådar runt mitt sårbara hjärta.
Din kniv når aldrig fram igen.

De ord du strör omkring dig
och de ord du aldrig uttalar
kan jag inte längre höra.
Jag har stoppat öronen fulla av
mjukaste vadd och den stänger ute
det du säger och det du
låter bli att säga.
Varken dina ord eller din tystnad
gör mig längre ont.

Jag har min hemlighet i fred
från dig.
Den dröm som jag inte delar med dig
är mitt främsta vapen och den kommer
du aldrig att få tillgång till.




Fri vers av Poetica
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-04-27 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetica