Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksvisa till Dig...


Ta min känslighet
och för den
i en smekning mot din kind
ta min ängslan
och berör den
som en fläktande sommarvind
Ta min kärlek
ta mitt hjärta
ta min längtan och min lust
låt oss vandra
tätt tillsammans
längs med havets långa kust

Ta min sorgsenhet
och oro
under dina vingars hägn
låt din kyss
mot mina läppar
svalka som ett aftonregn
Ta min kärlek
ta mitt hjärta
här i nattens mörka stund
ty du är
den röda blomman
i Guds svala rosenlund


Bs-06








Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-24 14:14



Bookmark and Share


  anneluca
En riktigt vacker text, ömsint och härligt flyt. Tycker om! :-)
2006-04-27

  Åsa Gustavsson VIP
Så vackert skrivet om något som bara kan vara givet om det tas emot. Fina tankar vaknar av din text. En femma. Minst.
2006-04-24

  Anders P VIP
Nu har jag sjungit den till gitarr, din vackra visa utan skönhetsfläckar.
2006-04-24

  Anders P VIP
Så stilfullt och vackert rimmade dikter bör inte behäftas med skönhetsfel. Här hittade jag tyvärr ett. Ett ting är, flera ting äro. Det uppstår en språklig saltomortal där man inte riktigt förstår om det är ditt svårmod som "är" eller vingarna som "äro".
2006-04-24

  Yvonne Vigstrand
Ännu ett mästerverk av mästarinnan....så vackert!
Kramen Yvonne
2006-04-24

  Karin Rosberg
Så underbar! jag tyckte om orden" som ett kyligt aftonregn, att uttrycka svårmodet så.......mycket skickligt!
2006-04-24

  Helene Månsson
hela dikten är som en fläktande sommarvind, en skön bris en sommardag....
precis så Bodil /Helene
2006-04-24

  DanSan
.


Åhh den här är ju bara så underbart bra

BodilSan . . . Så sköna och smekande rader

så utomordenligt vackert poetat!!!


.
2006-04-24

    Cajsa
Mycket fin!
2006-04-24

  prinscess VIP
men vad fin denna var
du är så duktig
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg