Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det hänger över en´


sa hon verkligen det

hon sa
sa hon verkligen det
ja
hon sa
du behöver inte alltid
ibland kan man bara
vara
hon kom i rätt
ögonblick
och sa
sa hon verkligen det
ja
hon sa det
innan blodkärl
och känslan av
otillräcklighet tog
över
hon sa
sa hon verkligen det
ja hon sa
sitt ner och tänk
det är inte så stort
ingen sa man måste
när egentligen
det känns fel
hon sa
sa hon verkligen det
ja
hon sa det
och reste sig
och när hon hade gått
började världen igen
















Fri vers av Sommarina VIP
Läst 596 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2015-11-03 19:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
Nää man behöver inte alltid. så bra...passar ihop med texten du läste av mig senast....tycker jag. Grattis till guldstjärnan.
Sista raden lyfter hela texten.
2017-02-15

  mike irow
verkligen hon sa en hel del
och avslutning är helt...
helt...
helt suvärent!!!!!!!!!!!
2016-03-15

  prinscess VIP
så bra grattis till utvald text
2015-11-09

  Hanna Mari Wallin
vänskapens innerliga och bärande urkraft. så bra skrivet.
2015-11-09

    ej medlem längre
Så mycket hon sa och så mycket du säger med och mellan dina välförtjänta uppmärksammade ord!
2015-11-08

    ej medlem längre
Finurligt bra skrivet
och Grattis till utvald text!

2015-11-06

  Ljusletaren
Underbar teckning och underbara ord i rätt sekund. Grattis till utvald text/ kram
2015-11-04

  Lars Hedlin
Starkt genomsyrat av känsla
2015-11-04

  Magdalena Eriksson VIP
Kanon!
2015-11-04

  KattenKin VIP
Fantastiskt text samt bild, annorlunda och läcker, mycket välförtjänt som utvald vill jag med säga!
2015-11-04

  Marita Ohlquist VIP
En sådan vän är en skattefri förmögenhet!

"och när hon hade gått
började världen igen"
2015-11-04

    ej medlem längre
En ypperlig dikt om en ypperlig vän med ypperligt kloka ord.

Grattis till Utvald text!
Verkligen förtjänt!
2015-11-04

  axveronika
fin fläta med upprepningar och utveckling
2015-11-03

  Bo Himmelsbåge
Häftig målning av en häst
som upplever Världen upp och ner...!

Jaa... man måste verkligen INTE prestera, om man inte känner för det...
mycket sant o riktigt tänkt...!
2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP