Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Murfall

Och jag har byggt
murar att skydda
mig från

att känna min
egna känslor
för dig

för jag vet att
de inte är
delade av dig

men sitt
lendet ditt
och alla murar
rasar

fast de är
ett osynligt
stenfall

i kärnan
av min
själ




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-04 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre