Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senruy


Återklyvning

 

Den ena sidan

minns visst inte längre vad

den andra drömmer




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 248 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-11-05 07:56



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
saknaden av drömlivet är en lång historia om kamp.
2015-11-06

  TrollTörnTrappan VIP
Intressant tillstånd! Gäller månne bägge sidorna?? Smidigt konstaterat! som från en tredje sida...
2015-11-06

  erkki
Vad vill jag egentligen?.. Egentligen borde man... Om nu drömmar inte bara handlar om sovandets händelser.
Hjärnan drar åt olika håll, och kanske det där därför den är delad.
2015-11-05

  i af apa
hjärnhalvorna
med corpus calosum som bro...

fint ihopflätad!
2015-11-05

    Lars Gullberg
Människan förändras med tiden. Jag tolkar den så.

Våra drömmar sjunker i dunkel. Och vi glömmer våra allra ädlaste gåvor. Våra drömmar och vår längtan

Fin tankesmedja Nanna

skön stund i rusningstid

Kram
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X