Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot ditt bröst / filmkväll

 

hör blodet susa, rusa, världens
alla floder strömmar, i mitt
medvetande bultet, banket, det
som får jordar att

skälva, darra, berg att
rubbas, öppnas, flöda, grunder att
spricka, eldar
att blottas

(jag vickar på tårna)

hettan sprids, glöder, det stora
är nära, spränger kanske eller;
men dånar i blodet, pulsen som
hettar

(din blick låtsas men flackar)

det andra, det enda smakar
av kärlek, färgas i kanten; blodet
i rytmen, vatten som
faller; blir melodi

(datorn på golvet nu)

 




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-05 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim