Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åt skilda håll, hör inte ihop, ingen helsann historia utan saltat och pepprat lite på den för stt smaka bättre.


Något i din blick

Något i din blick 
Sa mig
Ta och stick
Långt långt bort
Till nåt nytt

Något i din ton
Sa mig 
Det är hon
Som har dig nu
I sitt liv

Något i ditt sätt
Sa mig
Det är rätt
Vänder mig om
Bort från dig

Något i din hand
Sa mig
Detta band
Är kapat nu
Det är lika bra

Något i vår värld
Sa oss
Denna färd
Går nu vidare
Åt skilda håll

-----------------

Närmare
längre bort
från varandra
har vi aldrig
varit
Förut




Bunden vers (Rim) av HelenaOd
Läst 528 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-05 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd