Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En scen utanför mitt köksfönster.


Höststorm och söndagsskator

Jag sitter vid bordet med min temugg och njuter.
Höststormen river och rister och tjuter.
Löven får dansa sista dansen.
Det kommer en katt som vispar med svansen.
Katten, den har något i munnen.
Ett byte kan ej se vad det är, men sex stycken skator
de gör sig besvär.
De hoppar och skuttar runt katten med bytet.
Ser ut som de har en bra strategi.
Men katten är smart så där får de tji.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2015-11-06 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP