Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråa och mörka dagar

Gråa och mörka dagar slukar sinnets livsglädje i en munsbit.

Det är nu jag minns sommarens hetaste dagar, önskar att känna värmen och att få lapa solens strålar igen.

Det är nu jag får ångest att jag förbannade solen just de där varmaste dagarna, att jag svor och önskade att molnen skulle komma.

Det är nu som jag glömmer att det finns en sådan årstid där mörkret lättar och kylan försvinner.

Gråa och mörka dagar känns som en evighet när själen fryser och blir mörk.




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-07 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa