Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att älska




längs åtråns stig
är stegen mjuka
och jorden fuktig

kinder som blossar
och ett lystet hjärta
lovande i drömmar



doften av åtrån,
ett giftigt elixir
som bär sötma
i lagom dos




större än vettet
är viljan att älska.




Fri vers av Mist
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-07 21:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart bra
2015-12-15

  Silverstripe
Hurra för den här dikten!
2015-11-08

  Åsa Njunjes
De sista två raderna går in under skinnet och jag ryser. Så är det! Större än vettet är viljan att älska. Hoppet går till att man hittar rätt "objekt" för sin kärleksprojektion.
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Mist