Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klös ut dina ögon

De kommer från alla håll.

Det överväldigande mumlandet.

Luras inte att möta de leendes blickar.

Halshuggna idéer förklarar sig själva.

Klös ut dina ögon och lyssna.

Andas lugnt men lita inte på någon.

Klyv luften med dina händer.

Det är du som ger orden liv.










Övriga genrer av A.F.M
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-07 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M