Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gömda minnen

det händer igen

luftstrupen snörs åt
det sticker i gommen
och bakom ögonen

en smärta växer fram i bröstkorgen
och det känns som om hjärtat
kapitulerar

kroppen skakar
händer darra
och det snurrar i huvudet

jag försöker trycka tillbaka det
till en tid då jag är ensam
där dem inte kan döma mig
med sina blickar
fyllda av förakt mot svaghet

skammen får andningen att bli ytlig
och snart krampar lungorna
kämpar för att få syre

inte här... snälla
inte här... inte nu
låt mig få komma hem
där jag kan drunkna
i gömda minnen




Fri vers av svartpost
Läst 170 gånger
Publicerad 2015-11-07 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost