Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du äntligen lyfter

När du äntligen vågar lyfta

ska vingarna av guld
bära dig

mörkret är bakom dig
och under dig

det röda ljuset
skimrar i dina vingar

dina ögon skiner som solen
glittrar som havet

och ditt jublande skratt
ekar mellan bergen

dina ögon
är fulla av ljus




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 648 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-11-08 11:09



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Åååh - NEJ - Nånting så underbart har jag inte läst på länge. Jag skall läsa den pånytt och pånytt och pånytt igen och............ !
2016-02-14

  anits VIP
Underbart fint skrivet!
2015-11-15

    Annika J
En mycket vacker och hoppfull dikt!Den ena bilden förstärker den andra.
2015-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Din text är som skimrade pärlor på livets tråd!
2015-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
O, så fantastiskt vackert och så fullt av hopp...
2015-11-11

  Ljusletaren
Sagolikt vackert/ kram
2015-11-09

  Lars Hedlin
Jätte fint <3
2015-11-09

  Maria Sundelin VIP
Fint och fullt av hopp
Kramar
2015-11-08

  Larz Gustafsson VIP
Det är en ny skapelse.
(2 Kor 5:17).
Och de som skådar upp till Honom strålar av fröjd.
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius