Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan det bli...

Man ska va´som man känner
vare sig man är hemma
eller ibland vänner
eller ute och ränner
men man bör fälla upp sina antenner
för då ser man ju bäst
om nå´t spänner
för då e´de´ ju kanske nå´t
i bakgrunden som sen bränner...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-08 16:30



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Som myra har jag alltid
nyschamponerade
antenner!
2015-11-09

    ej medlem längre
Jodå, att vara inte alltid lätt att bara vara sig själv. Hänsyn är bra.
2015-11-09

  Lars Hedlin
Bra :)
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt