Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2015.....


Resultatet av evolutionen







I hundratusentals år
knullade vi

genetisk finslipning
det
naturliga urvalet

avel
efter bästa förmåga

ett korkskallarnas triumftåg
i mänsklig intelligens

essensen
resultatet
av framgångens saga
blev
tramsiga klipp på tuben
beskådat
av resten
av den flamsande skaran

allt
medans jorden förblöder
går under
bak våra böjda
mobilnackar









Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-08 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP