Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2015....


Håll hotet om döden vid liv



Mustaschprydda
kampanjande mörkermän
Is krigare
elaka Ryssar
klimatforskare
och cancerläkare
smyger
tyst
muttrande
kring mitt hus
om nätterna
med klimathot
förstorad prostata
bomber
o
granater












Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-10 07:34



Bookmark and Share


  Ida-Marianne
Och nu börjar en del "mörkerspöken" som smyger runt våra hus prata om riskerna för det tredje världskriget också...
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP