Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om Nissa - en julkalender: reklam!

 

Idag är det första söndagen i advent. Årets julkalender, Sagan om Nissa, startar på tisdag den 1 december!

Kalendern skrivs av Nanna X i samarbete med nio skrivarvänner: AgnesP, Anders A, Anya, Birgitta Eriksson, De Underjordiska, Ingela Svenson, Minkki, prima donna och TrollTörnTrappan. 

Nissa är en vanlig tomta som börjar drömma, tala med fåglar och släktforska, och genomlever de mest märkliga äventyr på vägen...

Gästpoeternas dikter utgör kärnorna i historien, inspirationen till de varelser som besöker och hemsöker Nissa. Gästpoetens dikt är markerad med kursivstil och en länk finns i ingressen. Besök gästpoetens sida och skänk en klapp eller kommentar även där! Sagan kommer efterhand att samlas i en bok på Nanna X sida så att den blir lättare att följa. 

Varmt välkomna att följa Sagan om Nissa!


 




Prosa av Nanna X
Läst 317 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-29 09:49



Bookmark and Share


  erkki
Det här ska bli spännande! En ära att få vara med på ett hörn!
2015-11-29

  Ingela Svenson VIP
Ska bli roligt att läsa! Så får också december en mening!
2015-11-29

    prima donna
Väntar med spänning!
2015-11-29

    Lars Gullberg
Du sprider glädje :-)
2015-11-29

  i af apa
spännande!
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X