Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blått bläck

Jag är inte våldsam utav mig
men det finns något jag kallar för
det imaginära hatet

För i tal o i ord blir mitt bläck till blod
Jag brukar skriva med vilja eller skriva med hopp
Men det är med blodet från dina knogar som jag levererar
den sista raden

Ta dig i akt o fall in på din plats, det kommer en dag då bläcket blir blått




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 211 gånger
Publicerad 2015-11-11 22:22



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Tänker på sjörövare när jag läser denna text.
Det är något lite sagolikt och äventyrligt med bläck och blod.

Bravo!
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)