Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under samma himmel....

Man kan fundera på hur det är.
Himlen är en atmosfär.
Flyktingar kommer till vårt land.
En del åkt båt från strand till strand.
En del sig förfasar, en del de vill gott.
Dessa människor vad ont har de gjort?
Framtiden är oviss för dem och för oss.
Många teorier det finns om den saken.
För alla åsikter är delade som baken.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-12 17:25



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det är inte lätt
att få till det bra
för alla, men ju
fler länder som
hjälper till desto
bättre blir det
för folk som
behöver hjälp!
2015-11-13

  Larz Gustafsson VIP
Det här är min åsikt:
Det finns en gräns.
Vi kan inte ta emot alla.
Det blir oftast så att känslorna tar över i debatten och skenar i väg med oss.
Men faktum kvarstår och man måste trots allt vara realist.
Inte rasist, men realist.
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP