Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vatten

så är det i rum där vi river tapeterna
där vi spiller bensin och nyser gnistor
och jag är så förbannat trött på aska
på att vada genom det svartavitagrå
och allt vatten som måste till, herregud




Fri vers av 99knivesinside
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-12 20:19



Bookmark and Share


  Bengt H
Den bild jag får är att någon har gått länge i sorgliga fotspår. Att vattnet är sorgen som vill välla ut. Bildspråket målar en bräcklig helhet.
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside