Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som ger allt men som själv blir utan

Och man förväntas att var till lags hela tiden
men får ingen valuta för mödan

Ge och ge och ge och ge
Dem tar och tar och tar och ler förnöjt

Ingen ger tillbaka

Alla vill ha, ingen vill ge

Men hon ger
hela sin själ och lite till

Det som tankarna ger vet ingen värdet av
tankar är just tankar och inget mer

Så hon ger och hon tänker

En tanke är att någon ska ge tillbaka, men kollekten förblir tom

Hon gav bort sig själv och sin själ till ett rabatterat pris för lite och ingenting


Hon blev rutinerad och ensam med en gnagande tomhet




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-13 21:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en 'fill her up...' / mata inte gnagare+
2016-03-22

  Ziggy66
Självuppoffring är en motherfucker. Världen är full av egoister.
2015-12-07

  Lars E Jönsson
Känner igen mej
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa