Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandade bilder V - en drömsenruysvit

 

Toan kopplad till

surfplattan telefonen

och vattenslangen

 

Främlingen fångad

inramad i en fyrkant

flyktingmottagning

 

Männen i fallskärm

selarna skavde i skrev

snart kvinnornas tur

 

Hon parkerade

pratade engelsk danska

sökte en kyrka

 

Odjuret ringde

pratade med pappa men

var inte farlig




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-14 08:52



Bookmark and Share


  Ponkla
Mycket lustigt skrivet!
2015-11-14

  Anya VIP
Mustigt med intressanta bilder. Imponerad av drömmarna....engelsk danska. :o)
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X